Närmar sig 2009..

Gott nytt år alla! Inatt firar vi det nya året 2009. Det blir ett nytt år med nya förväntningar!
För min del firas det nya året först med 3 rätters middag, snaps och champagne hemma hos Emmy med 5 andra brudar. Senare drar vi vidare till Lotsen där det bjuds på en hejdundrande fest "förhoppningsvis".

Som sagt.. GOTT NYTT ÅR!

Studentfest! Tema - Till havs!

Torsdagen tillbringades på clubtellus där det bjöds på studenfest och livat! Temat var till havs och vi var lite skeptiska om vad vi skulle ha på oss för något då Tess kom med den brillianta idén att vi skulle vara Expedition Robinson medlemmar. Vad ska man säga? Vi borde fått delad förstaplats tycker jag med U-båten Samuel!



Sveriges sämsta bloggare!

Tack Therese!

En titel jag själv kan hålla med om. Det där med att uppdatera sig är inte riktigt min grej. Man kan säga att jag är en "när-jag-har-lust-bloggare". Alltså jag bloggar när jag känner för det och när jag har något jag vill säga. Man kan också se det från den andra sidan... jag bloggar när jag kommer på något att blogga om. Jag och min fantastiskt livliga fantasi!

Fredag och Stockholm.

Fredagen spenderades med Elli och Tess i Stockholm då Ina dock blev sjuk tyvärr. Det var dax att fira tess 18 års dag som var den 25 september(lite sent) med en hemlig överaskning som inte blev så bra som vi trodde.

Det var sminkning som stod överst på listan! När vi väl var på plats tog det 2 timmar innan dem började med att sminka fastän vi hade bokat tid vid halv 4. Det var inte bara det utan dem hade inte heller sagt att dem hade flyttat plats från lästrikgatan 3 till kungsgatan 2. Det var ju ingen överdriven bit att gå men det var ju själva principen i sig. Och resultatet blev väl sisådär! Inget vidare...


Twilight

Igår var jag på bio med Tess och alex, det var Twilight som stog på listan. Gratisbio är alltid gott, Tess morfar jobbar där så han släppte in oss utan biljetter. Måste verkligen rekommendera filmen för den var sjukligt bra, jag och Tess vad helt ställda när vi kom ut medans Alex var lite sisodär och tyckte mest att det var en tjejfilm. Men det vet jag inte om jag håller med om....


Geniet!

Jaha då, inte viste jag att jag hade dolda talanger som att mecka bil! ;) Idag när jag var ute och körde då lossnade "växelspaksgrejen" av någon konstig anledning :P Så när jag satte fast den igen så hittade jag en penna där handbromsen sitter.

Min handbroms har varit trasig ett tag då den inte har lostnat när jag dragit i den. Men nu fungerar den igen! Kan det bero på att jag tagit bort pennan? Vem vet? :)

Grattis Ina 18år!

Igår var det äntligen Inas tur att fylla myndig. Så som hon har väntat! :) Hennes födelsedag spenderades med en 3 rätters middag och mojito vid 18 snåret sedan kom det resterande folket och det drogs igång med party. Trisst bara att vissa svek henne med att sticka där ifrån och gå på krogen! Stort Grattis till henne iallfall!


Själv drog jag mig därifrån runt midnatt då det har varit en heldag i Katrineholm . Det var nämligen fotbollscup och det gick riktigt bra för oss.

Vinst 2-0 mot BK-Sport
Vinst 1-0 mot Dunkers IF
Lika 0-0 mot Norsborg

Det blev semifinal iallfall mot Bele Barkarby där vi i underläge 0-2 kvitterade till 2-2. Det gjorde att det blir straffar då vi tyärr i slutändan förlorade. Men det gör ingenting dem var superduktiga och man kan ju säga att lottdragning och straffar är samma sak? Ett nöjt IK Tun begav sig hem iallfall!

December

Jaha då var det december igen och månaderna bara går och går och jag blir bara sämre och sämre på att uppdatera min blogg. Det kanske kan vara en anledning att jag har mycket att göra! I lördags var det UF-mässa på Culturum både jag, Calle & Elli jag trötta sen fredagen ändå fick vi 25 krukpojkar sålda. Såhär ser dem ut förresten! Intresserad?



Jag köpte iallafall fyra stycken till mig själv. Ju fler man har desto snyggare blir det ;). Nog med smygreklam! För att istället beskriva hur klantig jag än en gång har varit så gick mobilen sönder i fredags, displayen blev svart. Så idag skickade jag in den på lagning och då sa dem att om det var ett stötfel eller vattenskada(att jag är orsaken till felet) så kan det kosta mig 400-600 kronor att skicka tillbaka mobilen till mig(olagad)! Förresten, det är ju kul att mobilen har sjunkit från 2100 till 699!

ALLTID JAG SOM SKA HA SÅN OTUR!

RSS 2.0