Älskar mitt jobb!



När jag är ledig vill jag vara på jobbet, när jag har lunch vill jag vara på jobbet..

Det måste ju ändå vara positivt?

Idag "tror" jag att min semester blev bekräftad. Har tagit semester mellan den 29Maj-9Juni. Och då kommer jag vara i nyköping i ungefär 4½ dagar totalt. Resten av dagarna kommer att tillbringas i Tyskland på Rock am ring. LÄÄÄNGTAR!


Fotboll!

Igår kollades det på fotboll och sverigetröjan åkte på. Sverige - Moldavien visades på tvn på The nordic bar. Matchen var dock streemad på våran tv så det var lite suddigt och ca 10 sekunder efter.

Det vill säga att vi kunde höra jubel eller buuande från andra sidan baren 10 sec innan vi från den andra delen fick se målen.

Men jag fick iallafall se matchen så jag är nöjd!

21





Min födelsedag idag! Kommer Fått en efterlängtad onepiece och ingen kan vara lyckligare än mig!!
Ikväll firas det med fest!

Ett halvår med niklas



Dessa fina blommor låg på min säng i måndags.
<3

JOBB!!!

Nu har jag jobbat extra på Jespers jobb på utopiabingo.se sedan i måndags. Men igår ringde dem från Unibet och erbjöd mig eh tjänst på MariaBingo vilket ägs av Unibet! :) Så ääääntligen!!! Nu ska jag bara fixa lite papper och sånt sen så lever jag här på riktigt!

Älskart!


Storhandla

Igår var jag och älskling och storhandlade. Kalaset gick på 200EUR och var riktigt välbehövt. Köpte bl.a. disksvampar, en mopp och rosa diskhandskar till mig så jag är lyckig.

Tur som det är så har dem hemkörning här, så vi slipper bära hem allt själva.

Att något så litet kan göra mig så glad, nu kommer det bli mycket roligare att städa. Usch vad Malta har förändrat mig. :)

Såhär mycket handlade vi!
Niklas tycker alltid att det är lika "roligt" att gå och handla med mig när jag plockar på mig massor med saker haha. Denna gången skrev jag faktiskt en inköpslista på vad som behövdes och vi följde den hyfsat bra.



Ett stycke glad Niklas! :)

RSS 2.0