Fixat och donat..

Vaknde vid klockan 10 idag efter en galen kväll ute igår. Det börjades hemma hos Ina med lite vin och snack med brudarna. Sen vidare till krogen där det var fullt med folk. Riktigt roligt.

Dagen började med ett samtal från pappa då han sa att han och Kexa skulle komma och spackla väggarna. Var dock inte jättesugen på att kliva upp då man hellre hade legat kvar och degat till eftermiddan. Rev tapeter till 13 sen tröttnade jag och åkte iväg och köpte en familjepizza till mig och gubbarna, muums.

Nu väntas det bara att måla väggarna.. Blir att måla nu i stället, vi har ångrat oss ännu en gång, så dumpar det där med att tapetsera.

Nu har jag städat upp efter alla tapeter och allt damm. Nu ska jag bara slappa och vänta till kl 21 då det blir Wallander. Ingen Johan Falk idag inte, riktigt besviken! :/

Planera om..

Tanken var att måla om rummet i lägenheten idag rosa och grått. Men eftersom att den som tapetserat gjort ett sånt fruktansvärt dåligt jobb så var vi tvungen att riva bort hela tapeten. Så nu blir det bredspackling och tapetsera i stället. Så ska försöka hitta någon nice fondtapet med mitt rosa. :) Sen blir det någon grå tapet också. Så att det blir nästan som färgen jag köpt.

Nu till något mer positivt, jag har unnat mig lite sushi. Och ikväll blir det fest hemma hos ina för att sedan gå ut på tellus.

En fundering, vore tacksam för ett svar!

Ni som känner mig väl vet ju om att jag kan börja gå och grubbla över rätt skumma saker ibland. Och nu har jag kommit på en till sak som jag gått och klurat på.. Nämligen..

Hur vet man om ett djur är utrotningshotat? För man kan ju knappast samla alla typ "tusenfotingar" på ett ställe och sedan räkna dem? Så hur kan man veta det?

Jag har fått svaret: - Men dem vet ju på ett ungefär hur många det finns.

På ett ungefär fungerar ju inte? Någonstans måste man ha börjat räkna!! Jag blir galen!

Stockholm

I onsdags fick jag och Emma den brillianta idén att åka upp till Stockholm och partaja. Det var bara det att det var snöstorm och fruktansvärt jäkla halt på vägarna. Men hade vi bestämt oss så hade vi! Upp till Storstaden skulle vi i alla fall. Vi hade ju aldrig kunna tagit Emmas Twingo upp i alla fall det visste vi direkt när vi såg snön. Så vi for till Statoil i hopp om att det fanns någon hyrbil inne, vilket det gjorde. En polo fick det bli.

Första stoppet när vi väl var uppe efter sådär 1½ timme var Skärholmen, alkohol var ett måste för kvällen. Vi passade också på att köpa passande accessoarer till kvällens outfit. Sen kom vi fram till Emmas kompisar där vi fick tak över huvudet och en riktigt mysig förfest. Sen bar vi oss ut mot krogen, taxi fick det bli(så Emma nu vet du hur vi kom till krogen HAHA). Vi satte oss först på Scandic Malmen och drack tills klockan blev sådär 01 och dem stängde. Och där kunde vi ju absolut inte avsluta vår kväll utan vi hoppade in i en ny taxi och fortsatte mot Solidaritet som har öppet till 05 på morgonen.

Sen hem igen... Inte en utan två bussar missade vi bara på minuten. Så det fick bli tunnelbanan hem där det bjöds på allsång och skratt.

Tack för en toppenkväll! Detalierna behåller jag för mig själv! ;)

Vår bil blev genomplogad och igensnöad!

RSS 2.0