Tassels?


Vilka jättefina tofsar jag hittade när jag var i Valetta...

 

Kanske borde ta efter Maria Montazami ändå?


Riktig hemmafru..

...det är vad jag är det! Jag städar, diskar, klipper hår, möblerar och fixar och lagar mat till tre grabbar. Vi är dock inte gifta men en av dem är min pojkvän. Det är vad jag kallar en riktig "hemmafru".

Annat än den där Maria Montazami. Hon bara är hemma och hänger tofsar medans folk gör grovjobbet åt henne..



Idag lagade jag fläskfilé med potatisgratäng, supergott! Tidigare har jag lagat kycklingklubbor med pommes och brunsås, skaldjurspasta m.m.

Det som fattas är en inkomst också egentligen, eller något som försörjer mig.. Nu får jag bara bo gratis och slippa betala el och vatten. :) Men det är inte illa pinkat det heller..


Killar är som kläder.

Igår gick jag och mathilda ut till hugos och delade en flaska vin. Då kom jag på den perfekt jämförelsen, killar-kläder.

Det jag menar är...

Antingen kan man hitta ett plagg som inte alls är speciellt snyggt på galgen men när man prövar plagget sitter det perfekt på. Det jag menar här är dem här killarna som inte är speciellt snygga på utsidan men om man väl lär känna dem så märker man vad man missat.

Eller så har vi raka motsatsen, det vill säga kläderna som är jättesnygga på galgen men inte alls är speciellt snygga på. Det vill säga killar som är snygga men som egentligen inte är så mycket att ha till personligheten.

Man skulle också kunna gämföra olika killar med dem olika klädesplaggen..

Då skulle jag beskriva min Niklas som en mysig cardigan, ett perfekt plagg som passar både till fest och till vardags.. Ett säkert kort så att säga. :)

Förstår ni likheten?

Revolution i Libyen.

Idag har det skrivits hela dagen om revolutionen i Libyens huvudstad Tripoli som inte alls ligger långt ifrån Malta.
Så nu gäller det att hamstra mat och bädda upp i garaget, hehe nejdå!
Men det är sjukt att veta hur pass nära man är men Maltalär inte bli mer inblandat än att två stridspilpiloter landade sina plan här.


Läs mer om händelsen här:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8604222.ab

Nytt klippprojekt.



Före - Efter!


Vad tycks? :P

Frissa

Hela dagen idag gick Niklas och klagade över sitt hår. Så jag bestämde mig att göra ett försök och klippa honom. Vi började i vardagsrummet i mörkret med en liten, liten lampa. Så nja.. inte så himla bra resultat.

Tillslut bestämde vi oss för att sätta oss i ljuset på toan och då använde vi även rakmaskinen som hjälp, här har ni resultatet...

 

Jag är väldigt nöjd! :)

Men Niklas velar fortfarande, han lär ju raka av allt.. hmm..

Morgonpromenad

Igår bestämde jag och Niklas oss för att ta en lång och skön morgonpromenad tillsammans. Men det slutade med att han låg kvar i sängen.
Jag hade iallafall bestämt mig, ut och gå skulle jag. Blev sköna 40 min promenad i lagom varmt klimat. '

Det finns så himla mycket mer att titta på när man är ute och går här och man slipper halka fram på snön, jag tror bestämt att jag ska ut och gå imorgon bitti med, jag gillar´t!




en wierd dröm

Fick precis ett mail av Tess om hennes konstiga dröm inatt, var bara tvungen att dela med mig av den. Tydligen så medverkade jag i den..

drömde värsta konstiga grejerna om oss inatt. först, blev vi tagna av polisen i new york, du försökte rymma genom att klätra på väggarna, sen när jag fått handfängsel så visade det sig att du hade redan så mycket i böter att du kunde inte bli tagen av polisen mer (VAFAN?) så då släppte dem dig och så fick jag halta efter. sen satt vi helt plötsligt i en flotte och åkte genom en mörk tunnel (fast inte på vattnet utan ovanför) det var dimmigt och vi skulle besöka typ apor? så det var viktigt att det var mörkt, dimmigt och varmt (lite regnskogsfeeling) så att aporna kände att det var natt. sen kom vi ner i en bassäng var på det står en struts/lama? vid sidan av bassängen, som du av ngn jävla anledning ska kasta dig emot som ett barn på julafton. så skötarna av strus-laman får kasta sig efter dig med lasso så att du inte skulle dö för strutslaman var livsfarlig och försökte döda dig. (hahaha minns i drömmen att jag tänkte att det var så jävla typiskt dig att bli asglad över en livsfarlig döds-struts-lama att du kastar dig efter den. hursomhelst så fick jag panik på flotten för laman höll ju på att ta sig ut på den när den hackade efter dig så jag ramlade i vattnet och fick panik... sen vaknade jag. hah :D
?
Varför kan inte drömmar vara logiska? Förstår inte riktigt hur en dröm kan bli såhär?

en vanlig uppdatering

I söndas hann vi med en tripp till Valetta innan Ina och Johanna åkte hem. Kanske 5 gången jag är där nu, börjar tröttna lite smått på den staden. Känns egentligen inte som en stad utan hela Malta känns som en enda stad i sig.

På kvällen lagade jag mat till Jakob och Jesper medans Niklas jobbade med dealen av att Jakob skulle skriva ett grymt CV tll mig.

Igår tog vi det lugnt jag och Niklas då han var ledig, vi gick bl.a. och skaffade ett maltesiskt nummer till mig. Sen gick jag hem till Matilda och färgade håret på henne medans Niklas åkte och tränade fotboll.


på't igen

Flyttade ner i onsdags, fick Johanna och Ina med mig som flytthjälp och det var välbehövt. 35kg av mitt liv lyckades jag få med, ändå känner jag att mycket är glömt hemma, dock ingen nödvändligt.

Här kommer lite pics från dem första dagarna..


RSS 2.0