Ny mobil!

Idag kom min nya telefon som jag beställde från dustinhome.se i torsdags. Dem var de ända som hade den i rosa! Och självklart måste jag ha en rosa mobil som jag alltid har haft! Med gråten i ögonen överger jag min gamla trotjänare till nokia och satsar på en samsung denna gång istället. Kan bli spännande!

Det är dock en toutchmobil som jag lovat mig själv att inte skaffa men.. poff.. så har jag en! Aja, jag älskar ju emmas samsung för att det finns det här roliga pingvinspelet på den. Men tydligen så fanns det inte på min. Kanske går att fixa?

Här är skönheten, byta skal på den kan man göra också. Fick både ett svart, ett rosa och ett rosa med bubblor som används för tillfället.


Så fruktansvärt sant...

Känns som att det är såhär det brukar gå till ibland? haha


Barcelona!

Vi akte ut till skavsta vid 6 igar, gick pa planet och planet stallde sig pa korbanan, men da.... Planet akte tillbaka och parkerade. Det var tydligen fel pa ena motorn. Vi satt och vantade medans dem forsokte fixa det dar i ungefar en timme. Men det gick inte att fixa sa vi fick hoppa av varat plan och ga in igen. Det forsta vi tankte va saklart - Jaha, nu kommer vi inte komma ivag forrns om tva timmar. Sa jag gick jag kopte mig tva kortlekar en penna och lite papper for att dra igang en rummy. Men just da nar vi skulle borja spela sa var det dax for att kliva pa planet igen.. dock ett nytt plan denna gang!

Flygresan gick bra och vi anlande till barcelona vid 13.00 ungefar och sen var det dax att hoppa pa bussen in till stan som tog nagon timme sadar.

Mot kvallen var det fotboll som gallde: Barcelona fc - Athletic Bilbao.

Man kan saga att Barcelona lekte sig igenom hela matchen, dock lyckades bilbao fa ett litet klantigt mal. Matchen slutade 4-1.

Grym fotboll, grym match, grym arena!! Var helt enkelt sa jakla GRYMT! Vill igen!!


RSS 2.0