Ledig

En ledig dag är aldrig fel! Den ska spenderas i soffan med "två och en halv män-maraton". Ska bara ligga där och inte göra någonting alls.. För det är man värd ibland!

Sen blir det nog "Det regnar köttbullar" med Emma. Om hon orkar sig hit. :)

Sen jobb 5-13 imorgon.. Blir att promenera till jobbet 04.30 med tanke på att jag inte har någon bil och det är alldeles för slaskigt för att ens lyckas cykla.

Tack för ännu en helg, världens bästa Emma!


Hejdå Pya!

10lax rikare, en bil fattigare!



Vet att du kommer få det bra hos din nya ägare, kommer sakna dig älskade bil. 


Galet

Galen kväll igår som alltid! :) Börjades hemma hos mig med Emma Posse, Emma Lange, lisa, Jonte och Fredrik. Sedan kom mathilda, lovisa och ida. Och till sist Emelie och Sandra.

Sen gick vi vidare till tellus där det var fullt med folk (dock lite yngre) men inget vi märkte av till någon större del. Blev en billig runda då jag hade superflyt på blackjack och spelade till mig alla ölen till mig och EmmaP.

Sen rullade jag och Emma hem, och då menar jag verkligen rullade. Inte gick det bra för oss i alla fall. Har fruktansvärt snygga filmer på emma!


Bokat och klart!

Då var det bokat och klart, det blir oslo nästa vecka. Vi drar onsdag - söndag(3-9) och blir borta i 6 dagar! Vi flyger med ryanair, tur och retur gick på 200 spänn var ungefär.. och det ska man väl ändå ha råd med eller? ;)

Som sagt i tidigare inlägg.. kommer bli grymt, som alltid med min EmmaPemma! :)



Oslo

Verkar som att det blir Oslo nästa vecka för mig och Emma! :) Kommer bli grymt!

Vilken översättning

Efter stängning igår kom det ett släp fullt med renar och en bil med "renkälke" på taket. Jag försökte ta modet till mig och fråga om vi fick klappa dem små krabaterna men kunde inte komma på vad klappa och renar hette på engelska.

Kan jag få klappa dina renar? - Can i please klappa your cleaners?

Näää... det funkade inte? Men tyckte att jag var väldigt smart ändå ren - clean, cleaners? :D Jag skrattar fortfarande.

Men det blev ingen klappning utan han åkte iväg när han såg att vi hade stängt.


Dammsugning av dator - fail!

Igår fick jag för mig att dammsuga min dator, som jag gjort så många gånger innan. Det var bara det att det inte gick som jag hade tänk mig denna gång då den var väldigt dammig efter allt slipat spackel. Den totalpajade helt enkelt, men vad gör väl de? Jag skulle ändå behövt en ny. Fast kanske inte denna månad då ekonomin inte var på topp.

Detta är min nya skönhet hur som helst..



Idag har jag varit i Flen med Emma också, en spännande liten tur. Skulle hämta hennes kompis saker som hon ska ha med sig ner till Australien. Hon åker imorgon och jag kommer sakna henne så fruktansvärt mycket, hoppas på att hon inte stannar där allt för länge <3

Klokt visdomsord

Ångra hellre det du gjort, än det du aldrig gjorde!

Så himla rätt, jag och Emma har diskuterat kring detta och det stämmer till 100%!

Min debut som tatuerare

Igår kväll runt 22 tiden bestämde jag mig för att agera publik tillsammans med Anton när Sebbe tatuerade in Dawes andra vinge på hans andra vad. Blev riktigt bra faktiskt. Sen runt 3-tiden fick vi den brillianta idén att spela luffarschack med tatueringsmaskinen på Sebbes fot. Resultat ser ni här:



Kände verkligen att jag hade lite skills faktiskt. Jag har gjorde dem två lodräta linjerna på brädet och dem två rakaste kryssen och den lilla ringen med en smilies i. Så ni ser ju själva?

Anton gjorde resten av ringarna och.. ja han har en bit kvar innan han blir så bra som mig. Dawe gjorde krysset längst upp i vänstra hörnet sen gav han upp. :)

Spontan dag igår

Vet inte vad det är med mig men jag har tydligen vänt helt på dygnet nu när jag inte jobbar överdrivet mycket. Kan gå och lägga mig vid 4 på natten och vakna runt 16. Det gjorde jag igår 15.30 steg jag upp. Men jag klagar inte, sova är ett himla bra tidsfördriv.

I hopp om att komma på något att göra får jag ett sms från Dansken då han Sebbe och Tom ville komma över och dricka kaffe. Blev tvkollande och kaffedrickande. Kollade på någon galen kille som dök med hajar och gjorde sitt yttersta för att bli attakerad av en. Han klädde ut sig till en clown, simmade med en blodig fisk och simmade i gryningen. Ingenting gick som han planerade och tur var väl det? Finns det galnare människor?

Runt 19tiden får jag ett samtal av Tess om att jag ska med till Stockholm lite spontant därav rubriken. Så vi åkte upp och hämtade Wilhelm som pluggar där uppe sen begav vi oss till heron där det blev Snabba Cash. Kan väl inte säga att jag tyckte den var superbra men en film med Joel Kinnaman kan väl inte göra en besviken? Eller?

Svar på min fundering

Som jag nämnde i tidigare inlägg så har jag nu under ett antal dagar gått och klurat på en sak nämligen..

Hur vet man om ett djur är utrotningshotat? Och då menar jag ett mindre djur som en insekt typ.

Jag berättade min fundering till Nyman när jag hängde med honom som sällskap när han skulle äta. Då kom vi på den perfekta idén att skicka frågan till 118100. Ni må tro att det tog tid för dem att svara, fick ett sms först om att det var många som skickade frågor och det skulle ta ett tag att få svar. Yeah right? Det var ju bara för att min fråga var så fruktansvärt bra ställd att dem fick ringa in hela sökpatrullen för att lyckas ge mig ett svar. Hela 3 timmar senare piper mobilen och mitt svar som jag fick lyder såhär:

- Ett djur kan klassas som utrotningshotat i olika nivåer (försvunnen, akut, hotad, starkt hotad, sårbar och missgynnad). När ett djur blir utrotningshotat kan varierar stort men oftast blir de stämplade som så när när man upptäcker en drastisk minskning i populationer.

Känns fortfarande inte som att svaret är helt komplett, är fortfarande inte helt nöjd men det får jag väl ta och lära mig att leva med. Lägg märke till att dem skrivit fel "När ett djur blir utrotningshotat kan varierar stort men oftast blir de stämplade som så när när man upptäcker en drastisk minskning i populationer." När man lagt ner 20 spänn på det där jäkla svaret tycker man ju att dem ska kunna skriva rätt i alla fall.

Nog med klagomål från min sida, nu ska jag faktiskt försöka lyckas med att sova. Godnatt!

RSS 2.0