Tredje gången gillt?

Man kan nästan säga att nu för tiden är tandläkaren en av de platser som jag besöker rätt ofta. Idag var jag där igen. Tro det eller ej? Men jag skulle laga min tand som redan gått sönder två gånger tidigare. Så detta blev tredje gången och jag hoppas att det kommer att hålla nu. Orsaken till att tanden gick sönder är rätt lustig, jag bet i min kamera i förhoppning om att den skulle fungera igen.

En tand offrad, inget resultat!

Bättringsväg..

Igår kände jag mig pigg för första gången på 5 dagar(då jag inte ätit ipren). Konstigt nog var att jag hade fortfarande samma grad i feber som jag hade haft dagen innan bara att jag kände mig bättre. Kan det vara så att jag äntligen är på bättringvägen?

Har varit världens hypokondriker under dessa dagar och lurat i mig själv en massa saker. Man blir ju lite nojig när man är sjuk så länge och bara gå runt inomhus och verkligen inte göra något annar mer än att hoppa framför datorn och Tv:n ungefär. Jag som oftast bara brukar vara sjuk i max tre dagar ungefär?

Inget resultat.

Inget resultat av termometern och mobilen so far. Men jag har kommit på att det fungerar bara i vardagsrummet och inte i köket? Det är skumt?

Men en sak har jag lyckats kommit på.. varma koppen är bra mycket underskattat. Det är ju hur gott som helst och tar ingen tid alls att göra. Världens bästa för en sjukling som jag just nu!

Kul grej

Idag har jag roat mig med min febertermometer och min mobil, jag har nämligen kommit på en fiffig grej. Varje gång innan det kommer ett sms eller någon ringer till min mobil så piper termometern innan mobilen piper/ringer. Förstår inte riktigt hur termometern lyckas känna av detta och hur det egentligen går till men det lär väl bli morgondagens sysselsättning.

Nobelpriset till mig 2015? Vem vet?  ;)

Sjukling

Nu har jag legat hemma i feber aldeles för länge känns det som. Faktum är att jag bara suttit hemma i två dagar faktiskt, men det känns som en evighet. Den enda gången jag vistas ute är då jag ska hämta posten eller hämta en pepsi i förrådet. Tror jag sett en ca 5 filmer under dessa dagar jag legat hemma och haft feber. Tack pappa! Canal + är en räddare i nöden i dessa tillfällen(efter lite tjat gick min vilja igenom att skaffa dessa kanaler).

Jag förstår inte? Detta är tredje gången jag har feber på ca 3 månader? Och jag som brukar vara sjuk en gång vart annat år ungefär? Om jag fått allt på en gång nu måste det betyda att jag kommer vara frisk 6 år framåt? Det vore ju lite lyx, men för bra för att vara sant.

Det var då otur.

Jag som lyckats hålla mig borta från vimmelbilderna så länge också nuu...? Jäkla otur då! ;)


Annorlunda? skojar inte

Igår när jag jobbade kväll kom det in en man i ca 30 års åldern runt 22-tiden o sa:

(han) - Vilket tufft örhände du har!
(jag) - Ja, det är lite annorlunda.
(han) - Vet du vad som mer är annorlunda?
(jag) - Nej?
(han) http://www.kvalitetsrumpa.se/
(jag) - Hehe jaha, jaså?
(han) - Det är nämligen jag som driver den.
(jag) - Okej? nästan så man måste gå in och kolla då?
(han) - Ja gör det, hejdå!

Sen gick han och jag förstod ingenting. Idag gick jag in på länken och jag skojar inte... annorlunda var den. Finns liksom ingen mening med siten alls?
Gå in och kolla sen finns det fortsättande länkar som man tydligen ska klicka sig vidare på.

helg.

I fredags blev det att dricka öl hemma hos Berglund, ovanligtvis. Han och jag är nog den sanna eliten med det här att dra ihop ett gäng och ställa till med fest de helger som man egentligen inte har något annat för sig. Efter det begav vi oss mot Tellus där Mange Schmidt och sitt band stod på scen. Ingen jag direkt lyssnat på innan men dessa låtar som
"glassigt"
"jag talar ut"
"giftig"

är väl dem som satt sig på hjärnan, när dem spelats om och om igen på radion. Trots att ingen direkt var där för att lyssna på honom verkade det som så kändes det ändå som att alla flockades mot scenen och det blev kalabalik, tror jag blev uppputtad och liggandes på scenen en ca 3 gånger. Faktum är det att jag trodde verkligen inte att han var så gammal som han var. Kändes ju som att man stod och lyssnade på en gubbe med fel genre.

Lördagen blev lugn och tjejerna samlades ihop för att kolla på melodifestivalen där jag för en gångs skull tyckte det var helt rätt som gick vidare. Tyckte dock synd om lille Markoolio som såg så ledsen ut.
Senare på kvällen körde vi det gamla klassiska "med andra ord" - världes roligaste spel!
Malin var dock den smartaste av oss alla. Ordet var maratonlopp och hon hade kommit på maraton iallfall, sen skulle hon specificera sig mera sa Ina och då blev det:
100 meter maraton
1000 meter maraton
Men jag hoppas att ni är smartare än malin och vet att man springer inte ett maratonlopp på 100 meter eller 100 meter! :D Sedan kom en klassiker till av samma person konstigt nog.
Ordet var sjölejon och malin skulle förklara:
- Det finns i vattnet och det finns på land.
Sedan blev hon knäpptyst och lät tiden gå som att Ina skulle veta precis vad det var för något hon menade .:)

Helgen blev lyckad iallafall, tack alla!

skola

Sitter i skolan och kom just på vad jag hade lovat, att ta tag i det här med bloggen igen. Marknadsföring C är det som står på scemat just nu, håller på med min säljplan. Ska bli skönt att slippa allt snart. Bara några månader kvar tills det är slut med pluggandet, sköönt! Bara att stå ut tills dess. Idag blir det jobba på statoil 16.00-00.00. Sen ska det bli härligt att gå upp klockan 08 imorgon bitti och veta att man imorgon jobbar gratis på just samma ställe eftersom att det är praktik(känns inget vidare).

Och så var jag igång igen, på halvtid!

En sammanfattning av 2009 so far.

  • Lasergame
  • Studentfest tema djungel
  • korvgrillning
  • Filmkvällar
  • Långfärdsskridskor och isvaksbad med friluftslivet
  • och mycket mer som jag inte alls kommer på...

RSS 2.0