Påfyllning av citat

1.
Jag:
- Nej inte en kvart men kanske typ 15 min.

2.
Mamma & Pappa i TV-soffan:
Mamma: Åskar det?
Pappa: Nej det är min axel som knäpper.

3.
Mamma: Vilket land är Malta?
Jag: Malta är ett land!

Dumfan..

Challe lyckas igen! Förvånad?

Jobbade 07-16 idag, sen så krånglade tvätten som vanligt idag och när jag skulle gå in i tvätten och laga den så sattes avfettningen igång! Smart som jag är så gick jag rakt igenom pelarna där avfettningen kommer istället för att gå på sidan.

Tur var i alla fall att jag gick snabbt igenom så jag blev inte så "avfettad" som ni tror att jag blev. Men ändå... Vilket klantarsle man är ibland!?

"Historien bakom citatboken"...

...sträcker sig ca 3 år tillbaka i tiden. Då min syster Michaela kom på den brillianta idén att köpa en bok där vi kunde skriva in alla roliga citat som vi i Familjen(även respektive & vänner) lyckas med.

Jag hade därför tänkt att börja bjuda på tre citat åt gången då och då ni kära läsare inte har tillgång till denne  "legendariska" bok.

Så varför inte börja längst fram i boken med dem första bästa?

1.
Pappa:
- "Koppla in hjärnan innan munnen talar" ...Eller som resten av Brandtarna gör "koppla in munnen först".

2.
Mecka:
- "Det är helt otroligt att man lyckats vuxit upp och blivit normal med tanke på sina föräldrar"

3.
Mecka:
- Skulle inte vi ha ett dubbelrum?
Jag:
- Jo?
Mecka:
- Men det här är ju bara ett?

Kryssing

Och så var kryssningen bokat den 29 mars-20 mars. Vi beger oss till Åbo. Det ska bli grymt roligt. Det började som en idé och lockade till sig hela 16 pers. Dessa är dem medverkande i fyra bädda hyttarna:

Hytt bråviksbrölet:


Hytt partypinglorna:


Hytt röda farorna&co:


Och så har vi dem två "toffelhyttarna" haha :D :



guinnes rekordbok...

...borde ha en plats där! Kan ju knappast varit någon som slått 8 nysningar på rad? Helt omöjligt! Men jag gjorde det. Undra om dom kräver filmbevis eller någon som kan stärka att jag nös 8 ggr? Det är frågan?

förkyld

Såklart så har man råkat ut för denna förkylning igen. Enligt mig så tror jag faktiskt att man är förkyld under ca 1/3 iallafall av sitt liv. För jag är banne mig förkyld nästan hela tiden.

Träning ikväll, vågar man? Enligt vad jag hört går det bra om man inte har ont i halsen, så varför inte! Sjukt sugen är jag iallafall, ska bli riktigt roligt.


och så var det måndag igen..

Måndag och hela 5 dagar framför sig till nästa helg, jobbigt värre. Kan positivt lägga in att solen skiner och himlen är helt blå, blommorna är påv väg upp. Kan det möjigen vara så att det är påväg att bli vår på riktigt? Härligt härligt i sådana fall.

Precis 10 dagar kvar tills min födelsedag då vårtiden brukar börja (enligt almenackan vissa år).

Lorentz och M.Sakarias

Dessa grabbar var på tellus i fredags. En kort samanfattning:

Blåmärken på smalbenen i höjd med scenkanten & paj pumme!



Stackars killen till vänster, han fick varken behålla mössan eller halsduken på när han sjöng.. Kan inte varit lätt..

 

Fredag

I fredags stannade vi kvar i skolan och gjorde studentskylten. Här är resultatet:



För er som inte ser så står det:

Ni tror vi kommer att sitta i kassan på ICA
Men ni ska allt se att vi kommer bli FETT RIKA
Börja fjäska för oss redan nu
För att i framtiden få en arbetsintervju

Ett fel bara, det blev två "ska" :D

Gringubbe!

Kan man vara mer arg på världen eller?

Idag när jag jobbade kom en medelåldersman in och var fruktansvärt arg på allt, speciell statoil (träffar vädigt mycket knasigt folk).

Han skulle köpa en tvätt och ville ha en silvertvätt med underspolning. Men underspolningen ingår i guldtvätten som kostar 20kr mer.(som att det är så fasligt dyrt)  När jag sa det till honom blev han typ rasande och började mumla en massa arga kommentarer, här är några repliker:

- Jävla norrmän som inte kan ha underspol på silvertvätt. (vart han nu fick norrmän ifrån).
- Fan att det inte finns någon shellmack här dom  är så jävla mycket bättre än statoil.
- Jag har inte tid att leta efter någon shellmack så måste tvätta här.
- Bilen kommer ju inte bli ren för eran tvätt är så dålig.
- När du blir äldre måste du bli kritisk som konsument som jag, finns för några sånna.
- Jag hoppas jag får pengarna tillbaka för bilen lär ju inte bli ren.
- Ge mig kvittot så ni ser att jag tvättar här och inte glömmer bort det.

Detta var typ det jag hörde av vad han mumlade om, det var typ den mest argaste gubben jag någonsin träffat på! Hade bara lust att skrika åt honom att han kan dra någon annanstans om det inte passar att tvätta bilen här, för han har ju ett val!



Blir så arg på negativa människor som redan bestämt sig att något kommer att vara dåligt.

Fullt upp..

Jaha då var det full rulle framöver, just nu ägnar jag mig åt att få till bokingarna.

  • Först så fyller jag 26 mars.
  • Sen så blir det kryssning 29-30 mars. Bara och säga till ifall ni är sugna och hänga på?
  • Och så när Mecka kommer hem ska hon äntligen få sin julklapp/födelsedagspresent att kolla på bounce. Då blir det övernattning med några tjejer i stockholm och såklart en hel del röj åt kvällskvisten.
Hoppas den ekomomiska delen löser sig och att jag blir nöjd med februarilönen som kommer nu i mars. :)

Otur

Imorse var skolbio det som stod på schemat klockan 09.00-11.00 ungefär. Det var den enda lektionen jag hade idag.

För att komma till saken.. när jag kom till nyköping(efter att ha sovit i nävekvarn hos Alex) så skulle jag parkera bilen. När jag gick och köpte parkeringsbiljetten märkte jag att jag inte hade mina nyklar på mig.

När jag kollade in i bilen så låg dem där så vackert på mitt säte och bilen var såklart låst. Jag kunde heller inte komma hem på något sätt och hämta extranykel. Och hur fasen skulle jag lyckas lägga in parkeringslappen i bilen?

Bråttom som jag hade till bion satte jag fast biljetten på torkarbladen och hoppads på att den skulle få sitta kvar där i regnet.

Efter bion hoppades jag på att jag inte hade fått P-böter, och det hade jag heller inte. Så fick skjuts hem av Lina för att hämta nykeln och sedan kunna åka hem.
Lina - Min räddare i nöden!!!

Såhär nära var jag mina nycklar när jag stod utanför frysandes och kollade in i bilen & såhär fick jag sätta fast biljetten.



Lyckat?!?

Full rulle

Har inte riktigt haft tid att prioritera bloggen dessa senaste dagar utan jag har ägnat mig åt annat.

Onsdags: Det var fullt håll igång med att planera mässamontern(då vi låg lite efter). Saker skulle köpas, tröjor skulle tryckas och allt skulle vara på sin plats för att komma ihåg att ta med allt på torsdagsmorgonen.

Torsdags: Klockan var ställd på 07.00 då våran grupp bestämt att samlas på parkeringen 08.15 för avfärd mot Eskilstuna på UF-mässa. Dumma som vi var trodde vi att alla skulle få plats i bilen tillsammans med en hylla och ett bord och en jäkla massa annat, men det fick vi ju inte. Så jag och Lina tog bilen och Elli och Calle fick åka buss. Vi lyckades dock komma på att vi kunde plocka isär hyllan på ett enkelt sätt så att dem fick plats i bilen tillbaka.

Väl på mässan så fick vi inget pris men det gjorde inget för vi kände oss ändå nöjda då vi sålt mest av dem UF-företag vi pratade med. Våran monter blev kalassnygg och vi alla gjorde ett super jobb, 4 pluppar till oss!

Fredags: Jobb, jobb och ännu mer jobb. Avskedsfest för markus var planerat och jag blev tillfrågad att jobba denna kväll(känner mig verkligen som en i gänget, härligt). Jobba blev det iallafall med en tjej som hette Andrea från Norrköping. Kan skryta med att jag stängde statoil helt själv, då Andrea inte hade några stängningsrutiner eftersom att Statoil i Norrköping har öppet dygnet runt.

So that's it! En kort och bra sammanfattning det vill säga.

Kan fungera.

Idag bestämde jag mig. Så som jag letat efter en studentklänning. Vill vara ute i god tid detta sista året eftersom att jag aldrig varit det annars. Nu har jag äntligen hittat en klänning jag tycker om från nelly.com. Nu är den beställd och skickad och beräknas vara hos mig om två dagar. Då kommer vi till det andra kruxet, hur ser den ut live och passar den? Det lär väl visa sig. Om inte annat så skickar jag väl tillbaka den och sörjer min vanliga otur.

Ciggi Corsage Dress SEK 399, Vila - NELLY.COM


RSS 2.0